Project Description

Vesna Puača

Vesna Puača
Vesna Puača

Rođena sam u Subotici i tu živim i radim.

Završila sam Poljoprivredni fakultet u Zemunu, odsek ratarstvo.

Moja velika ljubav iz osnovne škole je engleski jezik, koji sam tokom školovanja najviše volela od svih predmeta. Po završetku studija, prateći svoju ljubav, upisala sam se u privatnu školu stranih jezika, u to vreme prvu u Subotici. I tu sam se u potpunosti prepoznala, dolazila sam godinama, redovno na časove kako bih usavršila svoje znanje iz osnovne škole.

I kako to obično biva sa željama koje koje silno želimo i ostajemo dosledni svojoj ljubavi, želja se počela ostvarivati ponudom vlasnice škole da radim na mestu sekretarice. Posle par godina ponuđeno mi je da budem menadžer škole i ja sam prihvatila.

Uvek divan kolektiv, timski rad, pozitivna atmosfera, energija ljubavi i saradnje, međusobna podrška i zajednička želja za još većim kvalitetom, su stvari koje me ispunjavaju i čine da zaista volim ono što radim.

Od pre 5 godina osetila sam potrebu da kod sebe promenim neke stvari u životu koje mi ne služe i koče moj razvoj kao ljudsko biće. Psihologija, duhovni razvoj, ljudska neurologija na energetskom nivou, kvantna fizika su oblasti koje me zanimaju i u kojima uživam proučavajući ih. Prepoznavajući delove sebe koje trebam promeniti, usvajajući nova znanja o osnovnim zakonima po kojima život funkcioniše I primenjujući ta znanja u svakodnevnom životu značajno sam poboljšala njegov kvalitet.

Od onog trenutka kada sebi priznamo da ništa nije nepromenljivo, da sebe menjamo najteže, ali da je nagrada najveća I da pomažući prvo sebi, pomažemo I drugima oko nas.

Zato, biti sve bolji I bolji čovek, otkrivati svoje uspavane potencijale, prepoznavati ih I implementirati ih u svakodnevnom životu, jesu moj prioritet. Smatram da je to najveći doprinos čovečanstvu, koju god diplomu neko imao ili nemao.

Poštovani,

Pišem Vam u ime škole stranih jezika Charing Cross.

Tradicija duga 27 godina dokazuje da uz posvećenost, veru i rad možemo postići uvek sve bolje i bolje rezultate.

Cilj naše ustanove oduvek je bio da svim ljudima koji žele da nauče engleski jezik ili ga usvrše, pruži maksimalno profesionalan pristup učenju, uz mnoštvo igara, praktičnih primera i interaktivne nastave, kako deci tako i odraslima.

Kako se uspešni uvek međusobno prepoznaju, želeli bismo da u budućnosti postanemo prijatelj Kluba uspešnih i na taj način obogatimo međusobnu saradnju novim znanjima, povezujemo sve ljude dobre volje i podstičemo ih na uvek tako dragocen doprinos zajednici u kojoj živimo. A taj doprinos je uvek blagotvoran i vidljiv kada ljudi međusobno sarađuju, kada postoji kvalitetna međuljudska komunikacija i kada je želja da se stvori uspešna zajednica podjednako važna kao uspeh pojedinca.

Srdačan pozdrav,
Vesna Puača