Project Description

Marta Jovanović

Marta Jovanović
Marta Jovanović

Marta Jovanović je trener životnih veština i joga učitelj.

Rođena je u Beogradu 1978. Diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka, odsek diplomatija.

Nakon završenih studija, zanima se za područje psihologije, na ”Akademiji uspeha” u okviru Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, završava  obuku i postaje sertifikovani psihološki savetnik I trener životnih veština O.L.I. metoda.

Poseduje i Nacionalni sertifikat iz koučinga.

Sertifikovani je učitelj Hatha joge i Art Yoge , od strane Joga saveza Srbije a takođe i učitelj Hathe i Transformacione joge u KEYoga školi, kod joga mastera Nine Lazić.

Drži radionice u Beogradu i Crnoj Gori, na temu razvoja, individualne koučing i psihološke sesije, kao i časove hatha yoge i art yoge (kombinacija hatha yoge, elemenata savremenog baleta, meditacije u pokretu), kao i obuku za joga učitelja u saradnji sa Ninom Lazić.

Sarađuje sa firmama ( DHL, BAS a.d., Triglav osiguranje ) gde održava team buildinge, fokus na antistres programu.

U radu sa pojedincima uspešno radi na polju postavljanja ciljeva u karijeri,ljubavi, životu, prepoznavanju I otklanjanju telesno psiholoških blokada , napada panike, jačanju samopouzdanja , razvoju samopoštovanja.

Kreator je programa za lični rast i razvoj, pod nazivom Soul- Koncept, akcenat je na razvoju  svih  nivoa  bića  fizičkom,  duhovnom, mentalnom i emocionalnom.

Soul-koncept je neobična kombinacija joge, art joge , psihološke gimnastike. To su priče i razgovori o emocijama, o duši, o kretanjima tela i kretanjima u telu, o duhovnim strujama koje su nekada zakočene u našim mišićima o tehnikama opuštanja i prepuštanja.

Soul Koncept  sesije pruzaju najbolja sredstva koja  će vas podstaći da krenete u pravcu samorazvoja i ostvarenja svojih zelja i snova.

Kontakt telefon: +381 (0)60 0 644635