Project Description

Tatjana Stojić

Tatjana Stojić
Tatjana Stojić

Moj Zlatni Put koji sam JA namerom ZLATILA je doneo i ono najbolje u moj život a to je da sam pronašla svoju ŽIVOTNU SVRHU a to je da motivišem i da vodim duše do svog PUNOG POTENCIJALA jer je to najmanje što svaka duša  zaslužuje.To me navelo da sve što radim bude na mom sajtu httpss://www.zlatniput.rs/

Moja misija me vodi u nešto daleko veće nego što moj UM može da zamisli. Ja joj se upotpunosti predajem i uživam u svakom danu. Imam alate kojima mogu pomoći zato što znam pomoći sebi.

Radim individualne sesije sa holističkim pristupom (Holistich Coach LENS) prema svakom pojedincu i spram njegovih potreba dolazimo do  toga kako najbrže doći do najbolje svoje verzije. Ja nekome mogu pomoći onoliko koliko je moja duša osetila dubinu svake emocije i koliko je moje lično iskustvo.

U radu koristim Čitanje iz Morfičkog polja (MP coach) koje mi pomaže da brže dođemo do uverenja koje svakom kreiraju život.Uz individualne sesije širim svoja  znanja kroz različite oblike individualnih susreta, radionice.

Ono što mene posebno nadahnjuje kao ŽENU je obuka na kojoj sam postala Trener za buđenje Božanstvene žene, program koji budi u nama, ženama ono iskonsko, ono što smo potisnuli što mislimo da nama ne pripada.  Žena ima snagu, kreativnost, nežnost a iznad svega ŽENA je čista LJUBAV. Zajedno okupljene oko vatre palimo naše ISKRE BOŽANSTVENOSTI.  Ja sam tu da vas samo potsetim da je vaš zadatak da hodate  ZLATNIM PUTEM  jer smo MI te koje stvaramo i  rađamo NOVI SVET.

Moji  čitaoci  na mojoj stranici httpss://www.facebook.com/lataja.manifestacija/   mogu naći razne  motivacione poruke i tekstove sa moga sajta.  Motivacionu poruku da im  dan krene sa  lepim mislima i da hrabro idu napred sa osećajem da je sve dobro.

Zlatna Sveska je moja manifestacijska sveska koju sam kreirala da bi pomogla ljudima lakše da kreiraju svoj život.

Ako nismo do sada, sigurno se družimo uskoro!!!

Tatjana Stojić, professor srpskog jezika i književnosti