Project Description

Marko Rajičić

Marko Rajičić
Marko Rajičić

Zovem se Marko Rajičić (20). Rođen sam u Čačku 03.07.1997. godine. Tu sam završio osnovno i srednje obrazovanje. Trenutno studiram na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu na smeru Opšti menadžment. Živim privatno sa cimerom u Kumodražu.

Moja interesovanja su jako širokog spektra. Još uvek nisam pronašao sta je to čemu bih posvetio sve svoje vreme. Treniram karate već 17 godina. Imam dosta uspeha u tom sportu.

Snimao sam videe raznolikog sadržaja za YouTube. U početku snimao sam sa drugom na kanalu WorkHardPlayHard, a od pre malo više od godinu dana napravio sam svoj kanal Rajconezi gde sam snimao vlogove.

Ulaskom u klub Uspešnih i u dogovoru sa Sandrom Kesejić, osnivačicom i predsednicom kluba, dobio sam ponudu kao mlad i veoma uspešan u oblastima kojima se bavim i u kojima imam izuzetne rezultate – da budem glavni i odgovorni multimedijalni dizajner na sajtu kao i na svim društvenim mrežama Centra za lični razvoj i savetovanje – Kesejić.

Moj rad obuhvata kompletan angažman izrade fotografija, menjanje, isticanje važnih fotografija i događaja, kao i fotografisanje, montaža slika, videa i kvaliteta slike i zvuka.

Sav moj rad će biti vidljiv kako kroz Klub Uspešnih tako i kroz Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić.

S kraja 2013-te započeo sam raditi na sebi pročitavsi knjigu Moć sadašnjeg trenutka od Ekart Tola. Do sada sam ih pročitao preko 30 sigurno, mada važna je primena, na kojoj radim. U poslednje vreme sam počeo dosta više da pohađam predavanja i radionice o ličnom razvoju i upoznao još nekoliko mojih vršnjaka s kojima delim iskustva i informacije.

U Čačku mi je porodica, roditelji i mladja sestra, kojima želim pomoći kroz svoj rast i razvoj, pre svega novčano.

Najslabiji sam na finansijskom polju. Nikad se nisam bavio nijednim poslom, osim što sam pomagao babi i dedi na selu. Jedino sam od opštine dobijao sitne nagrade za rezultate postignute u karateu. Zbog toga mi je cilj da od ove godine započnem sa stalnim prihodima kako bih postao nezavisan od svojih roditelja, a sve to uskladiti s ostalim obavezama.

Možete me kontaktirati na: +381645965477