Project Description

Milena Gvozden

Milena Gvozden
Milena Gvozden

Мој животни пут почео је у Суботици, мом родном граду. По завршетку седмог разреда основне школе моја породица и ја се селимо у Москву, а затим и у Кијев. У прелепом Кијеву завршавам познату гимназију „Конзул“ са интензивним учењем руског, енглеског и украјинског језика, у центру града, центру свих збивања тада богате Украјине. У гимназији ми се појављује велика љубав за стране језике, стога, отуд и опредељење за руски језик и књижевност. Постајем професор руског језика и књижевности, са ретроактивним искуством на преводилачким  и предавачким пословима. Љубав за стране језике, игра речи и жеља да се предоче унутрашња осећања стварају, пишу стихове. Тај „хоби“ је присутан и данас.

На данашњи дан радим као координатор на преводилачким пројектима.  Осим бављења основним послом, моје још две пословне љубави јесу – свет некретнина и свет финансијске заштите живота човека, као јединке, и свега оног што он поседује. У ова кризна времена обичан човек је јако збуњен, где уложити „вишак“ новца, како ни од чега створити нешто за своју ближу будућност, своју децу, коме поверити свој капитал сада кад је тржиште толико презасићено и затровано разноразним такорећи „консалтинг“ компанијама банкама које увек играју у „корист клијента“, са брзим кеш кредитима за „све“сврхе, па чак и за прављење зимнице, полазак детета у школу, летовање, које имају „чаробни штапић“ у сваком трену…

У људској је природи да тежи ка бољем, већем, лепшем…  То је исконски.  Размишљања човека су увек ишла и иду у правцу како створити капитал, а да се он увећа, да ли је то могуће и на који начин!?? Ово су само нека од горућих питања која ме занимају. За мене то су изазови и проблематика, којом се успешно бавим. Уз мене је тим стручњака , колега, који раде као један сат, уз константно усавршавање и праћење тржишта, ослушкивања клијената . Пружам комплетну услугу консултовања  у области улагања постојећег/будућег капитала у некретнине и личне фондове.

По природи борац, окорели оптимиста, одлучна и упорна у свему што ради – укратко то сам ја.