Project Description

Marijana Stanimirović – ZOPEMAX96

Marijana Stanimirović
Marijana Stanimirović

Zovem se Marijana Stanimirović

Rođena sam 10.02.1972. god u Čačku. Nakon završetka Gimnazije upisala sam Veterinarski fakultet u Beogradu. Nakon završenog fakulteta ostala sam da živim u Beogradu sa suprugom i sinom koji sada ima 19.god.

Nakon 17.god rada u raznim firmama, od Februara 2017.god osnovala sam svoju firmu ZOPEMAX96, koja se bavi prodajom komponenti koje se koriste za proizvodnju stočne hrane i uslugama consaltinga u obasti ishrane domaćih životinja.

Od kada sam otvorila svoju firmu, posvetila sam se edukacijama sa željom da mi u budućem radu posao postane i hobi. Puno radim na sebi.  Velika mi je ljubav medicina i počinjem da se edukujem u oblasti  kvantne medicine, zdrave ishrane i preventive kao osnove zdravog života.

Bavim se i mrežnim markeingom za kompaniju koja prodaje bioloski aktivne dodatke ishrani .

Volim druženje sa pozitivnim ljudima i putovanja. Volim da pomažem Ijudima  i da se bavim humanitarnim aktivnostima. Prošle godine sam postala i član Udruzenja zena na prekretnici, koje okuplja žene koje su bez posla i starosti od 45 god i vise. Cilj Udruženja je da žene ove starosne kategorije osnaži i pomogne im da nađu posao ili započnu sopstveni biznis.

Volela bih da upoznam ljude sličnih interesovanja i zainteresovana sam za timski rad.

Možete me kontaktirati preko:  FB stranice Marijana Stanimirovic ex Vucicevic
Mail: zopemax96@gmail.com
Tel: 063/363-177