Project Description

Lidija Rajterić

Lidija Rajterić
Lidija Rajterić

Zovem se Lidija Rajterić, rođena sam 23.10.1982. god. u Kotoru gdje trenutno i živim.

Kao i svako dijete, pored starije sestre i starijeg brata (koji više nije sa nama), odrasla sam u porodici koja je htjela i željela najbolje za svoje dijete ali ga je slala u pogrešnom smjeru. Nakon 18 godina življenja „kako roditelji kažu“ , odlučila sam da prvi put kažem „ne“ stvarima koje ne želim i krenula svojim putem. Putem kojim sam tada vjerovala da ce me učiniti srećnom.

Zbog raznovrsnih stečenih uvjerenja iz sredine i kolektivne svijesti, tražila sam dugi niz godina sreću „napolje“ i vjerovala da su drugi zaduženi da me usreće.

Zaista je bilo tim vjerovanjima doći do samog dna i razočarenja, pa čak, sto je jako zanimljivo, doći i do vrha, uspjeha i tada tek spoznati, ipak, nije „to to“.

Okrenula sam se sebi, knjigama, programima i emisijama za samospoznaju i lični rast i shvatila da je sreća zapravo u nama samima i ako je tu nemamo uzalud nam sve napolje. Tada mi je ThetaHealing uplovio u život i potpuno promijenio cijelu percepciju sebe, drugih ljudi i cijelog svijeta.

I dalje pomažem i sebi i drugima Theta tretmanima da zaista spoznaju sebe i budu zaista ono ko su htjeli postati dolaskom u ovaj čarobni svijet na planetu Zemlju.

Sada sam ThetaHealing i NLP praktičar a tek sam na početku svog životnog putovanja, rasta i razvoja.
Moto koji želim da podijelim sa vama, jeste: “ Budite vlasnik svog života“

Hvala Klubu Uspešnih što postoji!

Kontakt podaci :

Tel: +38269696714
FB: Lidija Rajteric
FB Page: ThetaHealing Lidija Rajteric
e-mail: lix@t-com.me