COACHING: Konsalting, mentorstvo, savetovanje, trening

Najbolji i najefikasniji coaching se obavlja kroz kvalitetan konsalting, mentorstvo, savetovanje i trening, kako bi se na najbolji i najefikasniji način stiglo do željenih ciljeva klijenta.

Svi uspešni i moćni ljudi, da bi to postali, su u nekom trenutku sebi pribavljali usluge profesionalnih coach-eva (poslovnih trenera), zato što time obezbeđuju siguran uspeh za sebe, svoj lični razvoj i posao kojim se bave.

Izazovi

Svako se u nekom trenutku poslovanja susreće sa raznim izazovima koje treba prevazići, kako bi napredovao u poslu.

Da li Vi prepoznajete neki od ovih izazova:

  • Susreo sam se sa posebno teškim poslovnim slučajem, za koji nikako da iznađem rešenje
  • Sa ovim klijentom je komunikacija naročito teška i nikako ne mogu da doprem do njega
  • Želim da ostvarim unosan prodajni ugovor sa velikom kompanijom, sa kojima nisam siguran kako najbolje pregovarati
  • Potrebno mi je da savladam nove poslovne veštine, kako bih unapredio svoje poslovanje, koje su veštine najbolje i kako da ih naučim
  • Postoje razna znanja okolo, ali meni trebaju samo znanja koja su odmah primenjiva u praksi
  • Imam problem sa kolegama, šefovima, zaposlenima i moram da ih rešim pod hitno
  • Znam da trebam da učim, ali nisam siguran kako, kada i od koga

Odgovori

Lični trener (personalni coach) daje odgovore na slične situacije i pitanja koja mogu iskrsnuti u poslovanju, pomaže da se dođe do rešenja, pretvara probleme u izazove i omogućava svojim klijentima da kroz stručno vođstvo, edukaciju i treninge, spoznaju šta je to što žele da postignu i da im na način davanja podrške, ali i izazova, pomogne na putu do ostvarenja njihovih ličnih ciljeva i snova.

Svi odgovori su odavno napisani, sve što je potrebno jeste znati postaviti pravo pitanje, što se postiže samo kroz jednu aktivnost, a to je lična edukacija!

Edukacija

Vredimo onoliko koliko znamo, što se najdirektnije odražava na naš poslovni uspeh. Ako i Vi želite da postignete taj uspeh, udovoljite sebi i angažujte naše trenere da Vas nauče novim veštinama i pomognu Vam da ostvarite svoj puni ljudski i poslovni potencijal.

Treneri

Treneri (coach-evi) koji u saradnji sa Klubom Uspešnih daju svoju ekpertizu u polju ličnog poslovnog treninga i savetovanja, su stručni pojedinci u ovoj oblasti edukacije i mentorstva, koju su svoja znanja i iskustva sticali u praksi. U zavisnosti od oblasti poslovanja ili ličnog razvoja u kojoj želite da napredujete, možete odabrati različite trenere, članove Kluba.

Odaberite pravog trenera!

Poziv trenerima

Ukoliko ste i sami trener iz neke oblasti poslovanja i ličnog razvoja i želite da ponudite Vašu ekspertizu načim članovima, javite nam se kako bismo ostvarili saradnju.