Dobrodošli u Klub Uspešnih

Klub Uspešnih je nastao sa idejom da povezuje uspešne pojedinace i organizacije, kao i one koji to žele da budu, kroz svoj program saradnje, edukacije, networkinga i drugih aktivnosti. Cilj Kluba Uspešnih je da kroz povezivanje pojedinaca i preduzetništva omogući dobar radni ambijent i podlogu za opšte unapređenje poslovnih mogućnosti i razvoja preduzetništva u Srbiji i regionu, ponajviše za svoje članove ali i za širu poslovnu javnost.

Članstvo u Klubu omogućava da se kroz naš edukativni program usavrše poslovne veštine, unapredi znanje i poboljša poslovanje, kao i da se direktno radi na ličnom razvoju pojedinaca. U okviru aktivnosti Kluba, članovi imaju veći broj kvalitetnih mogućnosti da predstave poslovanje našoj zajednici, kao i širem poslovnom okruženju, da se udružuju i sklapaju poslovne kontakte i ostvaruju međusobnu saradnju.

Klub takođe ima za cilj da pomogne drugim udruženjima i organizacijama, kroz svoj humanitarni rad, medijsku i organizacionu podršku i saradnju svake vrste. Pored navedenog, udruženje Klub Uspešnih ima i svoju sekciju „Mladi talenti“, gde okuplja, edukuje i usmerava nadarene pojedince mlađih generacija, koji su ostvarili uspehe u oblastima nauke, poslovanja i slično.

Sa nama je lako sarađivati

Ukoliko posedujete znanja i veštine koje biste mogli da prenesete našim članovima, edukatori su nam uvek dobrodošli. Ako želite da organizujete aktivnosti Kluba u Vašem gradu, slobodno nas kontaktirajte!

Za sve eventualne nedoumice oko članstva, članarina, prava, obaveza i benefita članstva, kontaktirajte nas sa Vašim pitanjima.

Klub Uspešnih je otvoren za sve vrste saradnje, na obostranu korist nas i naših saradnika i sponzora. Kontaktirajte nas da biste saznali šta dobijate sponzorisanjem Kluba Uspešnih.

Otvoreni smo za sve nove ideje i predloge i uvek ćemo vas rado saslušati, zato budite direktni i PIŠITE NAM!

Šta mi radimo

Obuka članova
Poslovno povezivanje
Coaching i consulting
Promocija članova

Upoznajte naš tim

Boris Teodosijević
Boris TeodosijevićOsnivač i podpredsednik
Ideja je da se kroz Klub Uspešnih, a zatim i kroz akademije za mlade, obuče generacije novih poslovnih i uspešnih ljudi, koji će napraviti preporod u društvu, pa i u civilizaciji. Samo znanje i podizanje svesti nas može povesti u naredne eone.
Zoran Tomić
Zoran TomićPredstavnik za Rasinski okrug

Partneri Kluba Uspešnih