Project Description

Indira Popadić

Indira Popadić
Indira Popadić

Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant, doktorant  Tehničkog fakulteta u Boru, Univerziteta u Beogradu (smer inženjerski menadžment). Uz formalno obrazovanje, dugi niz godina edukovala se i usavršavala u ličnom i profesionalnom planu. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera, mentora i kouča (coach ), prodavaca i radila na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije, počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategije prodaje i brenda.

Svojom upornošću, znanjem i veštinama Tehničkoj školi Mileva Marić Anštajn kao organizator IPA EU projekta obezbedila je 700.000 € za povećanje energetske efikasnosti objekta.

Uže oblasti stručnosti – poslovno savetovanje pojedinaca i tima, operativni i strategijski menadžment, analize poslovanja, treninzi i radionice za početnike u biznisu, unapređenje poslovanja, povećanje prodaje, vođenje tima.

Autor je  interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmte život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta. Priručnik je podržan od strane Udruženja poslovnih žena Srbije i Privredne Komore Srbije.

Indirina  misija i cilj su  da inspiriše preduzetnike i one koji to žele da postanu da ulože trud u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept – korak po korak ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.

Posetite Indirinu poslovnu Facebook STRANICU i WEBSAJT, a pogledajte i detalje o PRIRUČNIKU

Edukativna radionica za početnike u biznisu, koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako – POKRENI SVOJ BIZNIS

Kurs “kako duplirati svoje prihode” namenjen je osobama koje žele da postignu više u svom životu i ovladaju – VEŠTIAMA PRODAJE

Indirine fotografije i priručnik:

Tri tačke sa Indirom Popadić – gostovanje na N1:

httpss://www.youtube.com/watch?v=AerjkdzkYkc