Project Description

Dragana Stojić

Dragana Stojić
Dragana Stojić

Dragana Stojić je sertiikovani trener za lični rast irazvoj uključujući holistički pristup životu.

Pored svog formalnog obrazovanja završila je i različite edukacije iz oblasti nauke uma i tehnike kontrole uma, osnove transakcione analize i u okviru Art of living programa meditaciju vizuelizaciju i tehnike disanja. Kao i trening Heal Yor Life programa. Edukant je u O.L.I. Centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing.

Autor je knjige Kreiranje Radosti i koautor knjige Tajna lične transformacije, autor sajta Kreiranje radosti, kao o bloga na temu ličnog rasta, ispunjenih potencijala, ljubavi prema sebi i životu. https://www.kreiranjeradosti.com/sr/blog

Inspiracija za  rad je njena lična transormacija, put od staha do ljubavi. Tema na kojoj radi je Radost kao najviša kreativna energija i svrha svakog čoveka.

Inspiriše druge da kreiraju sebe kao najbolju verziju, da sa uspehom koriste sve svoje resurse, da veruju u sebe, budu zdravi i unaprede svoj život .

Voli svoj posao i želi drugima da budu bolji sebi, da upoznaju i vole sebe i da kroz takvu ljubav dosegnu sve svoje ciljeve i želje.

Veruje da nikad nije kasno da se odvažimo da menjamo svoje životne strategije u cilju boljeg zdravlja i razvoja ličnosti.

Kroz njena predavanja i radionice prošlo je nekoliko stotina učesnika.

Svojim čitaocima sa FB stranice jednom dnevno pošalje motivacionu poruku kojim počinju dan i inspiriše ih da uvek mogu da pronađu priliku za napred, da veruju u svoje mogućnosti i osete lepotu života.

Više na https://www.kreiranjeradosti.com/sr