Project Description

Anica Čipak Bajić

Anica Čipak Bajić
Anica Čipak Bajić

Moja Kreativa

Ovo je moja priča. Novo vreme traži nove promene. Prvenstveno mislim na unutrašnja uverenja i stare navike koje nas ograničavaju. Da bismo pristupili učenju tj. želji da se menjamo, potrebno je rađanje novog života u nama. Moja priča novog života po ko zna koji put, ali ovog puta snažnije nego ikada, jeste kada sam na svet donela novog člana naše porodice, kćerku Nevenu. Tada sam shvatila da u svojem i njenom životu imam važnu ulogu da preuzmem odgovornost za kvalitetniji i ispunjeniji život. Da trebam biti njen najveći primer i model od kojeg će učiti o životu i svim njegovim čarolijama i izazovima.

Moja Kreativa se kreira godinama što kroz teoriju, što kroz praksu u vidu rada s prirodnim materijalima te konstantnim radom s decom. Tu su, naravno, i konstantni pokušaji rada u raznim branšama koje imaju veze s marketingom, kvalitetnom komunikacijom, pedagoško-psihološkim pristupom rada s decom i odraslima, konstantne obuke uspešne poslovne žene.

Ta savršena upornost me je dovela do fantastičnih ljudi, među njima i do Sandre Kesejić koja mi je kroz program Kluba Uspešnih i Centra za savetovanje i lični razvoj Kesejić pomogla da iskristališem koji me to životni put zaista ispunjava. A to je objedinjenje savršene majke, supruge i ispunjene žene kojoj je porodica sve. Majke koja vreme treba da troši s njima kod svoje kuće, gde kroz svoj hobi i kreiranje sa svojom ćerkom i mužem može da realizuje sve svoje ideje i želje, podstiče kreativnost, razvija potencijale, usmerava fokus, uči da osluškuje svoje i njihove potrebe te usavršava komunikaciju i radi na strpljenju kao glavnoj osobini koja sama po sebi donosi pravilno rasuđivanje i zdravorazumsko donošenje ispravnih i pravovremenih odluka. Sve je to u stvari rezultat dugogodišnjeg istraživanja i preispitivanja svojih postupaka i uverenja.

Moja Kreativa osnovana je s ciljem da obuči, objedini i okupi sve ljude koji se bave bilo kojom vrstom kreativnosti kao takvom, koji će svojom dobrom voljom, besplatnim obukama i radionicama pokazati kako se sve može dobiti hranjenjem i sprovođenjem kreativnosti u nama kao neiscrpnom i prirodnom sredinom za naš um i celokupno biće. Tu je, naravno, i osnivanje Kluba Kreativnih srca koji će raditi na tome da podstakne razvoj i samoosvešćivanje svakog pojedinca za boljim, kvalitetnijim i ispunjenijim životom kroz praktičan rad, pomoć i samopomoć svom mentalnom i psihološkom rastu koji ima za cilj zdravu zajednicu koja se sastoji od ispunjenih, srećnih i uspešnih ljudi.

Pristupite da zajedno gradimo bolji i lepši svet.

S poštovanjem, žena, supruga i majka Anica Čipak Bajić