Project Description

Aleksandra Kečić

Aleksandra Kečić
Aleksandra Kečić

Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988. godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master studijama iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro.

Aki Sunce je pisac, inspirativni i životni trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću.

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu „Sjaj ljubavi uz Anđele“ u oktobru 2016. godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice „Anđeli šapuću sa Aki Sunce“.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi.  Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Možete je pronaći na:

You tube kanalu: ANĐELI ŠAPUĆU SA AKI SUNCE
FB stranica: Aki Sunce
FB grupa: Andjeli i Andjeoske poruke od Aki Sunce
Instagram: aki_sunce_andjeoskeporuke
Sajt: www.akisunce888.wordpress.com