Project Description

Vedran Jegić

Vedran Jegić
Vedran Jegić

Zovem se Vedran Jegić. Rođen sam u Subotici 08.01.1982. godine. Po struci sam Grafički tehničar dorade. U rodnom gradu završio sam politehnčku školu, u kojoj  sam polagano specijalistički ispit za zvanje specijalista grafičke dorade (peti stepen obrazovanja). Od Oktobar 2001 radim u svojoj struci u Rotografici koja je u vreme mojeg zapošljavanja nosila ime Birografika.

Pored rada u svojoj struci imam i druga interesovanja. Koliko mi to obaveze i posao dozvoljavaju volim da se bavim fotografijom. Bio sam član kluba „Panonnija“ i učestvovalo sam na izložbama koje su organizaciji kluba. Također sam imao i svoje samostalne izložbe. Nešto malo manje nego fotografijom bavio sam se folklorom, latinoameričkim i  standardnim plesom. Imao sam pokušaja i u sportu, u vidu stonog tenisa i karata. Ipak najbolje se opustim uz vožnju biciklom. I ako nije u okviru mojih stručnih znanja volim da popravim biciklu ako dođe do nekog kvara.

Veoma volim da putujem, proputovao sam veći deo Evrope. Na tim putovanjima sam upoznao ljude iz različitih krajeva sveta. Svako putovanje i susreti šire moje vidiku i interesovanja.