Project Description

Nikola Miletić

Nikola Miletić
Nikola Miletić

Nikola Miletić. Oženjen, otac dvoje punoletne dece.

Rođen sam 1960 godine u Foči, BiH. 1972 godine moja porodica se seli za Suboticu. Sa 15 godina odlazim iz porodične kuće. Završio sam visoke vojne i policijske škole. Po osnovoj profesiji sam profesionalni oficir u avijaciji i inspektor kriminalistike (pravnik).

Iza sebe imam 4 karijere, 4 uspona i pada:

Kao profesionalni oficir, u RV i PVO (avijaciji), proveo sam punih 16 godina. 1996 godine napuštam „siguran“ i stabilan posao u državnoj službi.

90-tih godina prošloga veka ulazim u svoj prvi posao Mrežnog marketinga. U okviru kompanije Amway gradim karijeru Direktnog Distributera. Bombardovanje SRJ i uvodjenje sankcija našoj državi zaustavlja dalji razvoj moje karijere.

Tokom poslednjih 10-tak godina, u nekoliko „mrežnih“ kompanija, stekao sam nova znanja i iskustva. Sudbina me je na kraju vratila u kompaniju u kojoj sam i započeo. Tu nameravam i da ostanem do kraja i, da krunišem svoju karijeru networkera.

Naredna karijera je bila vezana za klasično privatno preduzetništvo. Punih 10 godina, imao sam porodičnu firmu doo „Miletić“ koja se bavila savremenim uzgojem jagoda.

Nažalost, nakon 7 godina uspona Plantaže & Rasadnika jagoda „Miletić“, kvalitet naših sadnica je zasmetao određenim krugovima u Srbiji i to je značio početak kraja moje velike vizije u tom biznisu. Mnogo informacija o tom bankrotu može se pronaći na youtube.

Epilog bankrota moje porodične firme je gubitak porodične kuće i kompletnog imanja.

Trenutno se profesionalno bavim Mrežnim marketingom zato što smatram da je to jedina prilika danas gde mogu upravljati svojim životom. Posedujem određena znanja i sposobnosti iz oblasti Mrežnog marketinga koje želim da podelim sa svima koji su otvoreni za ovu vrstu poslovanja.

Detaljnije o mojim aktivnostima, u poslu Mrežnog marketinga, na mom sajtu i FB stranici:
www.nikolamiletic.net.
httpss://www.facebook.com/nikolamiletic.net/

Posao sa jagodama nisam napustio. Posedujem veliko praktično iskustvo od 20 godina koje sam spreman podeliti sa svima koji se odluče za ovu profitabilnu proizvodnju.

Više informacija na sajtu i mojoj FB stranici:
www.jagodemiletic.rs
httpss://www.facebook.com/jagodemiletic/