Project Description

Mona Maličević

Mona Maličević
Mona Maličević

Mona Maličević, 1991. godište, rođena u Somboru, završila osnovnu i srednju školu- gimnaziju “ Svetozar Marković” (prirodno-matematički smer) u Subotici. Trenutno živi u Beogradu. Završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beoradu 2016. godine,diplomirala na Institutu za histologiju i embrioloiju” Aleksandar Đ. Kostić” iz oblasti neuronaka.

Za vreme osnovnih studija napisala dva naučna rada. 2016.god. nastavlja postdiplomke Specijalističke akademske studije na modulu Mikroskopija i ćelijska biologija. Sfere najvećeg interesovanja su patologija, neuronauke i endokrinologija.

Mona se bavi i profesionalnim šminkanjem. Njene radove možete pogledati na njenoj facebook stranici Makeup by Mona i instagram profilu m.m.make_up. Na istim možete zakazati Vaš termin putem privatnih poruka.

Veliki ljubitelj sporta, zdravog načina života , astrologije, lepih umetnosti,  duhovne i mentalne higijene i razvoja.

Za sebe kaže da će nastojati da podigne svest ljudi o tome koliko je važno ispoštovati sve delove svoje ličnosti odnosno bića, time što će se posvetiti svemu što vole, ostvariti svoj pun potencijal i staviti akcenat na lepotu i zdravlje, kako duha tako i tela.