Project Description

Milka Đurić Cvetanović

Milka Đurić Cvetanović
Milka Đurić Cvetanović

Živim u Zagrebu. Završila sam arhitektonski fakultet, ali sam u struci radila svega 6 godina. Osnovala sam svoju privatnu građevinsku tvrtku sa suprugom. Kako ne mogu dugo raditi isti posao jer mislim da sam dala maximum u tom području, 2001. godine sam počela paraleno raditi i MLM. To me naprosto oduševilo. Rad sa ljudima i pomagati ljudima da ostvare poneki svoj san me fasciniralo.

Upravo zbog toga sam otišla u prijevremenu mirovinu da bih se mogla posvetiti  mrežnom marketingu. Održala sam bezbroj seminara, bila gost na seminarima i u drugim državama. Uglavnom su to motivacijske teme koje vrijede za svaku vrstu posla i života općenito. Naprosto uživam u tome.

Mišljenja sam da cijeli život treba učiti, jer se svijet razvija nevjerovatnom brzinom i svaki trenutak je predragocijen da bi se izgubio u nepotrebnim raspravama o nevažnim stvarima na koje nemamo nikakav utjecaj, a niti mogu pozitivno utjecati na naš život. Nisu bitne ni godine, ni okruženje u kojem živite, već samo želja da se ide naprijed i bude sve bolji i bolji kao osoba.

Da bih što više naučila završila sam za Life coacha u Academy Inge Rock sa željom da se spacijaliziram za ljude koji rade mrežni marketing.

Član sam HUC-a – Hrvatske udruge za coaching.

U pripremi sa jednim suradnikom je knjiga radnog naslova: „Is there life after debt“, kojom želimo potaknuti druge ljude da postoje poslovi drugačiji od klasičnog posla.