Project Description

Marija Maran Noćajac

Marija Maran Noćajac
Marija Maran Noćajac

,,Navika upornosti, je navika pobede,,

Zovem se Marija Maran Noćajac, rodjena sam 1989. god. u Novom Sadu, odrasla i školovala se u Rumi.

Danas živim na relaciji tri grada Ruma-Novi Sad-Zrenjanin.

Po struci sam ekonomista iako me ekonomija nije privlačila, danas mi mnogo znači stečeno znanje iz te oblasti jer sam u fazi pokretanja sopstvene proizvodnje zdravog hleba i peciva.

Kad predstavljam sebe volim da se poredim sa leptirom, pa često kažem da je moj zivot imao određene metamorfoze u kojima sam bila rob sopstvenog tela sa težinom sa preko 150kg, potpuno beznadežan sličaj koji je bio odbačen od drustva, često puta bila bez podrške i razumevanja zbog svoje gojaznosti, i danas osoba koja je izgubila preko 50kg, koja jos uvek gubi kilograme, koja je usla u novu sferu života i odnos prema sebi, prema hrani i prema okolini.

Moja GOJAZNOST – nekad najveći nedostatak, danas je jedan od najvećih blagoslova koje mi je život dao da bi bila motivacioni govornik koji pouzadnjem  govori o gojaznosti i njenim posledicama. Pored tog što ljudima govorim o gojaznosti od skoro vodim blog na kojem delim recepte i iskustva u novom načinu ishrane. Moj život pre i danas mi je pokazao da se dobra građevina gradi na dobrom temelju-osloncu!!!

U mojoj telesnoj transformaciji-u mojim metamorfozama, temelj i oslonac je vera u Boga, jer sam evangelista koji često svoje tekstove i ohrabrenja crpi iz Božije reči i tim širim nadu i ljubav ljudima kojima je ona potrebna.

Pogledajte moje stranice:

Facebook blog: Marin hrono svet
WordPress blog: Marin hrono kutak
Recepti za peciva: Marin svet-radionica hrono peciva & mini koktel peciva