Project Description

Marica Tomić

Marica Tomić
Marica Tomić

Marica Tomić, poznatija kao Mara Tomić, po struci završila Višu školu Menadžment u osiguranju.

Već duži niz godina, skoro 10 godina se bavi radom kao VPA ili VA, kod nas poznatije pod nazivom – virtualni asistent, sa perfektnim znanjem njemačkoga jezika, jer sarađuje isključivo na njemačkom tržistu sa dobrostojećim firmama.

Odrasla i završila školovanje u švajcarskoj, odakle  potiče i znanje njemačkog jezika na maternjem nivou, svoje školovanje nastavila na kraju u svojoj rodnoj zemlji, gde stiče zvanje ekonomista za menadzment u osiguranju.

Od trenutka kada je počela da radi od kuće, napustila svoj stalni posao i krenula sasvim nepoznatom stazom, danas već više poznato kao Home Office, spoznala je da se ne mora napuštati rodni kraj da bi lepo i pristojno zarađivala.

Od tog trenutka kreće njen rad na sebi i svom ličnom razvoju, pomažući ljudima na sopstenom primeru da mogu da imaju sve ukoliko postoji želja koja sve to prati, da nema prepreke osim one u našim glavama. Želi da svoje iskustvo prenese na široke mase našeg prostora, kako da dođu do posla, prvenstvenoo pričajući o pravilnom poslovnom ponašanju.

Završila je Holistic Life Coaching, Coaching za online marketing i coaching sa Biljanom Bedričić na temu proznati svoju intuiciju.

Pored toga ima dovoljno otvorenog prostora da piše tekstove za pesme, i razne citate motivišući upravo sve nas da i kad nam je teško nema predaje, jer njen moto glasi:

UZMI ŽIVOT U SVOJE RUKE!

Slobodno posetite njenu FB stranicu, kao i FB grupu.