Project Description

Biljana Rokvić

Biljana Rokvić
Biljana Rokvić

Biljana Rokvić, iz Beograda, rođena 1976. god. u Bihaću.

Po zanimanju : Farmaceutski tehničar, Ing. Informatike, HR menager, Hipnotarapeut.

Ljubav prema ljudima, psihologiji, zdravlju, duhovnosti me je navela da danas objedinim sve svoje veštine i stečena znanja kako bi moj poziv bio u svrhu služenja ljudima. Kroz lični rast i razvoj koji efektivno traje 10 godina, kroz ulaganja i konstantni rad na sebi, kroz primenu Silva Metod, EFT-a, Zlatnih stepenca, Reikja, učestvovanjem na mnogim radionicama, predavanjima, radom sa ličnim životnim trenerom, me je dovelo da danas živim život po svojoj meri. Da kreiram i živim život kakav želim. Sva iskustva u životu, rad sa ljudima je vremenom vajalo i iskristalisalo moj životni poziv i moju svrhu. Moj poziv je baziran na tome da svoja iskustva i znanja podelim sa drugima, kako bi i oni živeli svoj autentičan život. Moj rad je baziran na direktnoj pomoći, davanju alata i način na koji  doći do promene ili rešiti “problem”. Kroz rad jedan na jedan, radionice, konsultacije mnogo možemo postići.

Važno je doneti odliku  krenuti. Ulaganjem u sebe je najbolja i najisplativija investicija koju ćete imati u životu. Jer samo nadogradnjom sebe u mentalnom, fizičkom i duhovnom smislu vi možete živeti ispunjen i uspešan život. Život koji ne poznaje “probleme” nego “izazove”.

Danas  radim kao – Konsultant i distributer dijetetskih suplemenata, -Trener u oblasti samorazvoja, samopomoći i motivacije, Hipnotarapeut.

Moja interesovanja su i u oblasti unapređenja zdravog života, pronalaženja unutrašnjih uzroka bolesti kao i ozdravljenja.

Unutrašnji mir, odsustvo svakog iracionalnog straha je baza potpunog isceljenje na svim nivoima jedne osobe i time se obezbeđuje zdrav i radostan zivot. Moj dugoročni cilj je osnivanje centra za podršku ljudima obolelim od kancera. Podrška na putu njihovog isceljenja.

Posetite moju stranicu: Do zdravlja bez izgovora